Tim koji stvara priče
Naš tim čini skup strastvenih profesionalaca koji svaki dan s ljubavlju stvaraju nezaboravna gastronomska iskustva. Od kuhara koji donose kreativnost na svaki tanjur, do osoblja koje s osmijehom dočekuje svakog gosta—zajedno stvaramo mjesto gdje se umjetnost, hrana i gostoprimstvo savršeno isprepliću. Pridružite nam se i osjetite toplinu i energiju koja Mokosh čini posebnim.

Alberto
Chef Kuhinje
Alberto Garcia Perez, rođeni Andalužanin iz Cadiza, odrastao je u ribarskom selu Sanlucar de Barrameda, gdje su ga bogata gastronomska i vinska tradicija te svakodnevni život uz more oblikovali u strastvenog kuhara. Prekretnica u njegovom životu dogodila se kroz mentorstvo bivšeg sous chefa iz prestižnog El Celler de Can Roca, koji je u Albertu probudio ljubav prema kuhanju i otvorio mu vrata vrhunske gastronomije.
Njegova karijera obuhvaća rad na tri kontinenta, a iskustvo je stjecao u nekim od najprestižnijih restorana, uključujući Aponiente (3* Michelin), Martin Berasategui (3* Michelin) i Restaurant de l’Hotel de Ville Crissier (3* Michelin). Svako od tih mjesta ostavilo je trag na njegov kulinarski stil koji se temelji na jednostavnosti, sezonalnosti i poštovanju najkvalitetnijih sastojaka.
Inspiriran glazbom, umjetnošću i mediteranskim duhom, Alberto stvara jela koja iznenađuju, oduševljavaju, ali su uvijek pristupačna. U Mokoshu, njegova španjolska spontanost i kreativnost susreću vedar i gostoljubiv hrvatski duh, donoseći na stol vibrantna gastronomska iskustva koja slave zajedništvo i mediteransku kulturu.
Karla
Voditeljica restorana
Naša Kaštelanka i nutricionistica, Karla je dio naše ekipe već devet godina. S iskustvom vođenja Bepe i ZOI-a, izgradila je svoju stručnu reputaciju od konobe do fine dininga s certifikatom sommeliera. Prirodno talentirana za multitasking, Karla je žena zmaj s puno strpljenja, ljubavi i iznimnog iskustva u ugostiteljstvu.
Osim što je veliki poznavatelj cvijeća i biljaka, Karla je i velika ljubiteljica životinja—njena kuća je pravi mali zoološki vrt u kojem žive papiga Roko, psi Fox i Kron te mačka Maša. Ako vidite crvenu dugu kosu kako vijori kroz vrt, znajte da je to Karla u svom elementu—uvijek u pokretu, s osmijehom koji osvaja.


Tomislav
Mixolog
Naš majstor miksologije, Tomo je Slavonac iz Đakova, ali već deset godina Dalmacija mu je drugi dom. Njegov put nije klasičan—samouki miksolog s impresivnim iskustvom, od lokalnih restorana do prestižnog Alchemista u Kopenhagenu, koji se nalazi na popisu 50 najboljih restorana na svijetu.
Njegov stil miksanja koktela spaja ambicioznost i minimalizam, s naglaskom na savršeni balans okusa. U Mokoshu, Tomo sam priprema sve sastojke u svom mixology laboratoriju—od sirupa do fermentacija—posvećujući pažnju svakom detalju.
Godinama je bio ključni miksolog splitskog ZOI-a, a sada svoju strast prema eksperimentiranju pretvara u jedinstvena pića koja nadilaze očekivanja. Ako vas u Mokoshu iznenadi koktel savršenog okusa i prezentacije, možete biti sigurni da je to Tomo ostavio svoj trag.
Tina
Slastičarka
Naša Splićanka Tina već dvadeset godina slavi slastičarsku umjetnost, a odmah nakon završetka slastičarske škole bacila se na posao. S nama je već osam godina i svojim rukama lako stvara sve – od fine dining deserta, svadbenih torti do tradicionalnih slastica koje nose dašak prošlosti.
Ljubav prema slastičarstvu naslijedila je od mame slastičarke, dok cijela obitelj diše ugostiteljstvo. Snažna, strastvena i uvijek spremna učiti nove tehnike, Tina je primjer posvećenosti i kreativnog razvoja.
Majka je dvojice tinejdžera, a obitelj joj je najveći oslonac i izvor inspiracije. Tradicija se nastavlja, jer oba sina kreću njezinim stopama u ugostiteljstvu. Tina je pravi umjetnik kada su u pitanju torte i ukrašavanje deserata, a jednako je zadovoljna u seoskoj kuhinji gdje priprema omiljena jela za svoju obitelj, s ljubavlju koja svaki obrok pretvara u posebno iskustvo.

Pridruži nam se
Mogućnosti za kuhare
Pridružite se našem timu i pokažite svoje kulinarske vještine u dinamičnoj kuhinji gdje kreativnost susreće tradiciju. U društvu strastvenih kuhara, imat ćete priliku stvarati nezaboravna iskustva za naše goste. Nudimo podržavajuće okruženje, gdje vaš talent može rasti i napredovati, dok zajedno oblikujemo priču o izvanrednoj gastronomiji.
Mogućnosti za konobare
Postanite dio našeg posvećenog tima koji s ljubavlju brine o svakom detalju kako bi gostima pružio vrhunsku uslugu. Kao član našeg osoblja, imat ćete priliku učiti, napredovati i aktivno sudjelovati u stvaranju tople i ugodne atmosfere koja Mokosh čini posebnim mjestom za druženje i uživanje.
Tražimo hostesu
Tražimo hostese koje će se pridružiti našem timu u Mokoshu. Ako volite raditi u dinamičnom okruženju, uživate u komunikaciji s gostima i želite biti dio stvaranja nezaboravnih iskustava tijekom privatnih večera i događanja u našem jedinstvenom prostoru, voljeli bismo vas upoznati.